Guide: retro sommergarderobe

Guide: retro sommergarderobe

Skal du endelig ha en sommer med ting som skjer? Har du lyst å tilføre litt retro stil på sommerlooken? Det er lett som en plett. 

Kanskje du skal på ferie UT av landet? Eller på landet? Her er noen tips til hva du kan pakke i kofferten. Pakk lett! Det er lurt å ha klær du kan bruke på dagtid og endre til kvelden med bytte av topp og sko for eksempel. En lett kjole som tåler varme dager. Solbriller, hatt, hårblomster og en cardigan eller et sjal om det blir kjølige kvelder. Vi hjelper deg!

Skal du på festival av et eller annet slag? Her på Løkka går PiP-festivalen av stabelen 17-18. juni, med masse kule band på scenen.

Det blir ikke festival uten t-skjorter! Like fint til skjørt og shorts som til jeans eller buksedress. Med tørkle på hodet gir du antrekket et ekstra lag retro stil. HER finner du alle t-skjortene våre.

 

Denim er alltid riktig, og Bambi capri vil bli sommerens favoritt - både på festival og på ferie. Sammen med en av våre herlige knytebluser som perfekt kombo! Beverly skjørtet er også veldig fin å ha i sommer. Den har knepping i front, så den er gullegod over badedrakta, til t-skjorter og knytebluser.

  

En kombinasjon av kulotter og knytebluse er flott til kofferten når du skal på ferie, og kan kombineres med t-skjorter og andre skjørt og bukser. Eller Beverly skjørtet, som kan brukes både på dagtid og til middag på kvelden.

Antrekket til Stine er i tencel, supermykt og pustende når sola steiker. Med herlige sandaler er hun klar for sommer!

  

Klikk HER  for alle skoene våre.

Om du skal på sommerfest, i bryllup eller bare ut til lunsj eller middag, så er våre kjoler perfekte til alt. Se bare på Caterina grapefrukt og Adam Festival under her. Fantastiske kjoler i bomull. Disse er også supre å pakke i kofferten for ferieturen.

 

 

Palava kjolene er perfekte for en bryllupsgjest!

Og denne Doloreskjolen  er super i sommer, også om du er gravid eller ammer.

Beskytt håret ditt og øynene dine i sommer med hatt og solbriller. Du kommer til å se ut som en filmstjerne!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert