Guide: 5 tips som forlenger sommergarderoben

16.09.2021 2 minutter lesning

Ute lukter det høst, dagene blir kortere, kveldene mørkere, og det er kaldere. Men vi har ikke helt lyst til å pakke bort sommergarderoben ennå. Og det er ikke nødvendig heller. 

Det er bærekraft i å bruke klærne oftere før de skal pakkes bort for vinteren helt, og her er våre triks:

1. Sommerkjolen blir høstkjole med en høyhalser under ✔
Funfact: høyhalser ble funnet opp i middelalderen som plagg under rustningen. Den skulle hindre at halsen ble blodig og sår. Spol fram noen hundre år, og den har et skikkelig fashion fotfeste! Vi elsker høyhalsene våre, og bruker de masse. Under kjoler, skjørt og til bukser selvfølgelig.

 

 

2. Genser og cardigan over favorittblusen ✔
Til Avery-blusene, og alle bluser og skjorter generelt er det både lekkert, litt preppy, og varmende med en genser eller cardigan over. Se forresten på Maren på bildet under her. Her er det Dolly cardigan over 40-talls skjorta. Digge kulotter er en favoritt hele året. Disse heter Ginger.

 

Victoria har tatt på seg en Dolly cardigan over Rosebed blusen, og de er like fine over Avery-blusene akkurat nå. HER ser du alle cardiganeneog boleroene våre akkurat nå.

 

3. Bolero hele året! ✔
En bolero har verdens fineste navn på dansk - nemlig "sjelevarmer". Og den varmer i alle fall skuldrene og ryggen, samtidig som kjolen eller overdelen får skinne. Se bare så flott Maren en med Jean bolero i nydelig rust. 

 

4. Underkjole/Slipkjole ✔
En underkjoletilfører ekstra varme under kjolen, men får også kjolen til å falle penere. Spesielt gunstig når du må på med ullstrømper!

 

5. Strømper ✔
Vi har en egen guide om strømper og strømpebukser, og der kan du lese alle fordelene. Men en dag snart er disse basisplagg i flere måneder framover! Vi elsker både glatte strømper med søm, nettingstrømper og ullstrømper. Et hett tips fra meg er å ha nettingstrømper oppå glatte strømper. Da har du 2 lag, og ekstra varme i bena. Nettingstrømper med søm er helt supert over glatte strømper (og strømpebukser), og gir deg litt ekstra retro glamour. Se alle strømpene våre HER.

Nå håper jeg du har fått inspirasjon til å holde på sommerklærne litt lenger! God høst!


Skriv en kommentar

Kommentarer vil gås gjennom før de vises