Halloween med Manillusion

Halloween med Manillusion

 

 

 

Selvom det herjer pandemi i verden, og vi ikke kan ha store fester, så kan vel vi feire Halloween sånn helt for oss selv? Vi trenger ikke festlokale, DJ og kostymer for å få det til. Les videre, også håper jeg du blir inspirert til å kle deg med litt høstfarger, spindelvev, og nyte musikken og maten hjemme hos deg selv.

MUSIKKEN SETTER STEMNINGEN

Vi har begynt å stikke innom halloween-spillelista vår på spotify. Hvis du også vil stikke innom den litt, så finner du den HER. Forresten finner du oss som Manillusion på spotify, og vi har spillelister for enhver anledning, ikke bare halloween. Det er disse vi hører på i butikken, så om du liker lyden av oss, så finner du musikken der!

 

FLAGGERMUS OG HEKS!

  

Toppen Maren har på seg heter Fly Away (kanskje heksa er på vei til Bloksberg?) 

Stine har på seg Spook genseren, som ved første øyenkast minner om en "Mariusgenser", men den har både gresskar og flaggermus og spøkelser.

 

IT’S ALL IN THE DETAILS

    strømper med søm nude oransje  mariana veske med spindelvev grønn  

Sort og oransje passer perfekt til mange av godsakene i butikken nå! Skjørt med pinuper som skjærer ut gresskar kanskje?  Oransje genser for eksempel! Fargen er jo som gresskar! Og mens vi snakker om gresskar: Vi er veldig glade for at What Katie Did har laget strømper med perfekt gresskarfarget søm. Vi tenker å bruke dem hele oktober, og enda litt til! Eller hva med øredobber med vampyrtenner? Klikk her for alle våre Halloween tips!

halloween tips

 

DE GODE, GAMLE SKREKKFILMENE!

Vi elsker skrekk og gru. Ny skrekk og gru også (Looking at you, American Horror Story!), men kanskje særlig det gode gamle, det som var med å forme sjangeren til det det har blitt, lenge før det gikk an å  dataanimere en horde med levende døde eller skjære hodet av noen på film og få det til å se ekte ut.  Vi kunne ramset opp favoritter til kuene kommer hjem, men vi nøyer oss med disse tre denne gangen:

Si hva du vil om Plan 9 from outer space, fra 1959. Men den har jo Maila Nurmi som Vampira. Trenger vi si mer? For et ikon! Og om du vil kle deg ut som Vampira på Halloween, så har vi kjolen. En av disse, pluss midtskill og bratte øyebryn, så er du i boks! Dessuten har du sikret deg kjole til nyttårsaften i samme slengen.

Pinup couture maxikjole sort  olive maxikjole burgunder  edith maxikjole grønn

Nosferatu fra 1922 er en gammel film, men gudbedre, den har noen scener som får det til gå kaldt nedover ryggen. Denne stumfilmen har vært viktig for skrekkfilmen som sjanger, og den anses av mange for å være et ekspresjonistisk mesterverk. Så om du ennå ikke har sett den, anbefaler vi deg å gi den en sjanse! 

Glem ikke Hitchcock. Psycho fra 1960 er en klassiker, og den pushet grenser i sin tid. Det er en strålende film, og vi foreslår at du ser den først, og siden binger Bates Motel, serien altså, om du ikke allerede har gjort det. Det er også noen gode antrekk å spotte i denne filmen, dersom man er opptatt av denslags. Og det er vi jo.

NÅ ER DET BARE Å GLEDE SEG

Vi vet det er litt trist at sommeren er over. Eller er det egentlig det? Når oktober banker på døra, og tiden er moden for telys og myk ull og eplekake og lange kvelder med god underholdning på skjermen og sjansen til å kle seg ut som Vampira og høstfarger og spindelvev i garderoben og store, rutete skjørt? Hvis du fremdeles er nedfor fordi høsten er kommet for fullt, så anbefaler vi en tur innom oss. Så skal vi personlig kle deg opp i et høstantrekk som vil få deg til å smile. Med eller uten spindelvev.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert