Innkjøpstur til London!

Innkjøpstur til London!

Så var det den tida igjen! Tid for å reise til London på innkjøp! Vi reiser til London Edge to ganger i året, og det er skikkelig gøy hver gang.

Som du kanskje vet, fungerer MamaLusion Lise for halv maskin for tida. Hun hadde en liten ulykke på ferie, og har fått ordentlig vondt i et bein. Hun kommer til å bli frisk som en fisk igjen, men for tiden må hun holde seg til å ha hjemmekontor. Vi her nede i butikken savner henne veldig, og ble ganske betuttet da vi skjønte at vi måtte reise på innkjøp helt uten henne. Det har vi nemlig aldri gjort før! Hvordan tror du det gikk?

 

 

Vi var oppe grytidlig, og sparket i gang turen med bobler på Gardermoen lenge før sola sto opp. Stine er ved godt mot, som dere ser, og hun har tatt på seg strikkekjolen sin fra Emmy. Litt fordi hun er en frossenpinn, og litt fordi hun ikke vil ha noe som strammer noe sted på kroppen når hun er ute og flyr. 

Sjekk reiseveska! Perfekt som håndbagasje på fly. 

 

 

Maren er fornøyd med å ha fått morgenkaffe på flyet! 

 

En times tid senere er stemningen en ganske annen. Veien inn mot London var både humpete og vindfull, og Stine ble overhodet ikke beroliget av at kabinpersonalet gjentatte ganger ba de reisende om å ikke få panikk. Det viste seg å være vanskelig å få landet flyet med begge hjula på bakken og nesa riktig vei, men på andre forsøk gikk det. Vi ankom London en smule mer betuttet enn planlagt, men lot oss ikke stoppe. Vi skulle nemlig slukke sorgene med te!

 

 

Etter dette herremåltidet ble alt så meget bedre. Vi anbefaler Mad Hatters Afternoon Tea på det varmeste! En skikkelig gøy og velsmakende opplevelse, akkurat det vi trengte.

 

Stine drakk Queen of Hearts, Maren drakk Cheshire Cat. 

Maren er Crazy Plant Lady, og satte ekstra stor pris på den lille blomsterpotta med spade som var dessert. 

Etter at vi hadde spist oss mette og glade, trosset vi været og vandret gatelangs en liten stund. Sminken hadde tross alt allerede fått kjørt seg litt, og håret var uansett forblåst. Vi avsluttet kvelden på Mr Foggs, nok en anbefaling fra oss! 

Vi besøkte Mr Foggs House of Botanicals, og storkoste oss!

 

Stine påstår hardnakket at hun fikk servert den beste cocktailen hun noengang har smakt akkurat denne kvelden. Og det er store ord! 

Vi orket ikke å bli sene, så det tok ikke så langt tid før vi var godt installert på hotellrommet, i pysj og med Call the Midwife på skjermen. Hvis du ikke har sett den serien, så er det bare å sette i gang! For oss som liker klær fra gamle dager, og kanskje også er litt lettrørte, så er den helt perfekt!

 

Håret i pincurls, pysjen på. Den lille esken foran tv'en, er kakene vi ikke klarte å spise opp på afternoon tea. Det er hva vi kaller en god kveld!

Ni timer med søvn senere (hører du, MamaLusion, hvor flinke vi er?), var vi klare for første messedag. Stine er antrukket i Vera-kjole fra The House of Foxy for anledningen. Se, så morgenfrisk!

Også ganske morgenfrisk, også i Vera-kjole

Her er vi klare! Bevæpnet med en perm med planer, målebånd, visittkort, snacks i veska og en liten hatt pr hode. 

Det er alltid deilig å se på sommerklær i februar. Vi har lagt inn en skikkelig innsats for å finne de fineste antrekkene, og nå gleder vi oss til butikken skal skifte til vår-habitt. Snart skjer det! Det er også gøy å få snakke med menneskene som står bak klærne vi selger, og utveksle erfaringer og tanker med dem. 

 

Får du sommerfølelser? Det fikk vi!

 Etter at første messedag var unnagjort, feiret vi med meksikansk og cocktails. Det har liksom blitt tradisjon!

Vi trasker kilometervis når vi er på messe, og kjempedeilig å slippe løs føttene når dagen er over. Stine fikk ekstremtestet Laura-skoene  sine, og de holdt hele dagen, ingen vondter noe sted. Er det noe det er lurt å investere i, så er det skikkelig gode sko, synes vi. 

Andre messedag, her kommer vi! Dette var dagen hvor vi la inn alle bestillingene, etter å ha konferert litt med MamaLusion og resten av gjengen hjemme i butikken. Nå gleder alle seg til å få nye klær i butikken! Vi har bestilt inn mye klassisk, ensfarget og nyttig. Typiske basisplagg i klare, fine farger. Men, vi har også slått oss løs og fråtset i mønstre og annet gøy. Nå venter vi bare på våren!

Her er Maren på vei ut fra messa, den buksedressen hun har blitt så glad i. Deretter dro hun rett til flyplassen, for å sørge for at det var trygt å lette. 

Se, til og med den lille alpelua til Maren er på plass! Som du kanskje skjønner gikk turen hjem aldeles flott. Nå er vi tilbake her i Markveien og venter på at den ene esken etter den andre, full av klær, skal trille inn i butikken. Vi har hatt en nydelig og inspirerende tur, og håper du gleder deg like mye til vårnyhetene som oss! Hold et øye på de sosiale mediene våre, så melder vi i fra når det kommer! 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert