Pandemi-revyen

Pandemi-revyen

......lærerike møkkaår!

2020 - fra solferie til lockdown på 1-2-3 

Det var et drittår! Jeg (Lise) startet året med en nydelig tur til Koh Yao i Thailand som endte med mopedulykke siste uka i januar. Det positive her (om jeg skal trekke fram noe), var at jeg fikk testet 1. klasse på fly, rullestol og egen hjelper hele veien. Joa, mannen min var med han, men han hadde mer enn nok jobb med å fikse reiseforsikringen hele veien. Det rare er at jeg leste om dette viruset som ble oppdaget i Kina mens jeg lå i hengekøya og koste meg. Enset ikke en eneste tanke på at det kanskje ville spre seg. Hei Frk. Naiv Super!

Maren og Stine måtte overta ALT i butikken, og reiste alene på innkjøp til London. I et vannvittig uvær i London som ga dem den verste landingen og nestenlanding i historien. Hysterisk gråt, lettelse og til slutt koselige opplevelser og innkjøp.

Styletalk Magazine skrev en artikkel jentene på London Edge-messen: Les artikkelen her 

Jeg var ikke i London, men fikk diagnose menisk, korsbånd, leddbånd, skinnbensbrudd. Så alt jeg gjorde var å sitte i sofaen med beinet rett ut. Da jeg endelig kunne starte med fysioterapi kom første lock down. Da skal jeg innrømme at vi ble lettere handlingslammet. Det ble permitteringer, reduserte åpningstider og veldig lite kunder.

"Nød lærer naken kvinne å spinne" - sier et gammelt ordtak. Og vi vixens på Manillusion kastet oss rundt (metaforisk - husk kneet!), og fokuserte på nettbutikken, sosiale medier og livesendinger fast flere ganger i uka. Åpningstidene forandret seg fra uke til uke, men takk og pris for nettbutikken. Vi skaffet oss VIPPS for å ha kontaktløs betaling i butikken, og hadde klikk og hent og pakke rett i postkassa som nye muligheter.

Ida begynte hos oss, så vi kaller henne for Pandem-Ida (hahaha). Et fantastisk tilskudd med masse kreativitet, nordnorsk humor og glimt i øyet.

Vi feiret bursdagen til butikken online med et heidundrende morgenstunt for første gang. Og i oktober 2020 hadde vi vår aller første Fancy Friday livesending, med cocktail, poshcorn og alt. I september ble Søndagslive lansert, noe som fortsatt skjer fast på søndager.

 

2021 - året alt skulle bli bra igjen

I 2021 trodde vi at alt skulle bli så mye bedre. Det ble ikke det. Det ble verre. Vi butikker måtte også stenge - i 8 uker. Da ble vi heldigitale, med daglige livesendinger fra utstillingsvinduet! Folk som gikk tur på Løkka fikk noe å se på også! Vi laget masse tipsvideoer og cocktailvideoer - de finner du fortsatt på Instagram og her i bloggen. Se bare på denne perlen!

 

Sissel fra Styletalk Magazine kom på besøk hjem til meg, og vi drakk Strawberry Daiquary og snakket om butikken og om interiør. Les artikkelen her.

 I februar hadde Clear Channel en kampanje hvor de ga gratis reklame til butikker som ble nominert av folk. Vår kunde Elisabeth sendte inn om oss (uten at vi viste det!), og plutselig dukket denne opp rundt om i byen. Blir fortsatt rørt av å se det bildet. 🥰

I høst kunne du også se meg og hjemmet mitt på NRK's "Hvem Bor Her?". Se episoden her.  I etterkant gjorde VG en sak på hvordan jeg pynter til jul hjemme. Her er den i Godt.no

Dagsavisen skrev om våre nye måter å jobbe på (livesendinger og cocktails). Les artikkelen her.

Vi hadde både Mia og Becca innom som sesongvixens, og Victoria er nyeste vixens på laget. Hun sang til og med på siste Fancy Friday i butikken. Vi er alle enige om at hun kan gjøre det hver gang!

2022 - Hva har vi lært og lærer fortsatt av pandemien?

Assa, nå var jeg sikker på at dette var over. Men pandemien ruller videre med nye muteringer, lock downs og hjemmekontor. Vi blir ikke vettaskremt lenger. Fordi vi jobber så mye bedre nå. Pandemien har lært oss - og lærer oss fortsatt nye måter å gjøre ting på. Vi når plutselig hele landet! Det er vi så glade for. Mange har blitt med i Manillusion&Venner-gruppa på Facebook. Kundekvelder er nå både i butikken og nettbutikken. Vi har en super chattefunksjon. Og alle som får nyhetsbrev er vi så takknemlige for. Vi satser stort på Norge som vårt område, og vi satser på kundeservice av ypperste klasse, kombinert med klær og tilbehør som er tidløse, sesongløse og klassiske i snittet. Vi kjøper ikke inn mer enn vi klarer å selge, og krydrer tilværelsen med tipsvideoer og guider på bloggen.

Er det noe du vil at vi skal gjøre mer av? Er det noe du savner? Fortell oss gjerne! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert