Manillusion på TV - se på Annerledes på TV2

Manillusion på TV - se på Annerledes på TV2

Emma Ellingsen, modell, influenser og transkvinne, nå også programleder,  har laget en helt egen TV-serie for TV2Play som heter "Annerledes". I 8 programmer møter hun personer som forteller sine sterke historier. Følg  @emmaellingsenn på Instagram.

TV2 beskriver programmet sånn: "Gjennom programleder Emma Ellingsen blir vi kjent med ulike mennesker som i hvert program forteller sin personlige historie. I likhet med Emma har de vi får møte måtte finne sin plass og kjempe for å bli godtatt for den de er."

For et vakkert konsept! Vi har så godt av å møte disse personene gjennom Emma, som selv er annerledes som "født i feil kropp". Målet hennes er at vi skal ha mindre fordommer mot folk som er annerledes, og at mange vi anser som normale også sliter med akkurat det samme som deg og meg. 

I episode 6 - (se episoden her) møter Emma Carina Carlsen, aka Fifi von Tassel - @fetmenfattet på Instagram. "Emma blir kjent med kroppspositivist Carina Carlsen som forteller om årevis med spiseforstyrrelse og om hvordan det er å bli stigmatisert som overvektig. Carina forteller om hvordan burleskdansen har vært bedre enn psykolog og utfordrer Emma til å delta i burlesk showet sitt."

Deler av episoden er spilt inn her på Manillusion, og det er nydelig å se hvor fine de er i akkurat samme klær, bare ulike størrelser. Vi møter også burlesque-miljøet til Carina, og der er jo Becky og Mary Ann som du sikkert har møtt på Manillusion før. ❤ 

 

Tusen takk til Carina Carlsen som tok med Emma Ellingsen til oss. Vi hadde en super stund sammen i butikken. 

Håper du tar deg tid til å se på programmet. Alle episodene er like bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert