Pinup & Rockabilly Retreat på Villa Kornsjø!

29.05.2019 1 minutter lesning

 

 Villa Kornsjø er en skikkelig perle vi anbefaler alle å oppleve. Og nå arrangeres det pinup & rockabilly retreat der, i juli, når Kornsjø er på sitt aller vakreste. 


Det blir utstilling av gamle, fine biler, burlesqueshow, stands, pinupkonkurranse og konsert. Ryktene sier også at det er innmari gode bademuligheter... Det er nesten alt vi elsker på en gang, det!

Alt skjer på Grensestua på Kornsjø, hvor det også er alkoholservering.

Overnatting bookes via Villa Kornsjøs nettsider: villa-kornsjo.no/
Der er det teltplasser, ikke inkludert telt, svevetelt, rom på bnb og husbåt. Det er også muligheter til å parkere på Grensestua med bobil.

Vi gleder oss veldig til pinupkonkurransen, og håper du melder deg på!  Konferansieren er ingen ringere enn Fifi Von Tassel, og det er flotte premier å hente. Vinneren får dessuten wild card til Miss Pinup International i Dublin!

Enten du tenker å delta i konkurransen eller ikke, blir det mulighet for å lufte finstasen å dra stilen helt ut. Vil du forevige det hele, er det mulig å booke styling og photoshoot. Et minne for livet, rett og slett!

Vi er selvsagt behjelpelig om du trenger antrekk, til photoshoot, glamping, fest og moro, pikink, bading eller bare generell kos og hygge. 

All info om tidspunkter, påmelding og annet finner du på facebook, HER.


Skriv en kommentar

Kommentarer vil gås gjennom før de vises