Utflukt til Kornsjø

Utflukt til Kornsjø

Det er ikke så ofte at vi som jobber på Manillusion har fri alle sammen samtidig. Og det er synd, for selv om man skulle tro at vi fikk nok av fjesene til hverandre på jobb, så liker vi å bruke fritida vår sammen også. Hvem skulle tro? Derfor vet vi å benytte sjansen når det dukker opp røde dager i kalenderen. Som pinsen, for eksempel. Da pakket vi bilen full av klær og pledd og piknikkurver og dro på utflukt. 

 

Turen gikk til Kornsjø, hvor det om ikke lenge skal arrangeres Pinup & Rockabilly retreat. Du kan lese mer om akkurat det HER. Så dersom du vurderer å dra, og er usikker, så kan vi melde om at stedet er aldeles nydelig. Se bare her:

 

Vi har testet bademulighetene og sommerens nye badetøy. Brua i bakgrunnen har det ene beinet på norsk jord, og det andre beinet på svensk jord. Altså kan du krysse grensa både gående på brua, eller svømmende. Vi anbefaler sjøveien!

 

 

Så glad kan man bli når man har nytt badetøy! I bakgrunnen skimtes stedet som serverer den beste elgeburgeren vi har vært borti, samt et spennende loppis hvor hele gjengen fant skatter i lange baner. 

 

Vi har drukket kaffe og kjent på sola på ordentlig. Verdens vakreste morgenkåper fra Emmy var helt perfekte til dette formålet.

 

Maren fant nye plater til grammofonen sin på tidligere nevnte loppis, som hun fikk prøvekjørt til alles fornøyelse. Lise ble spådd av Becky, og fremtiden ser riktig lys ut! I bakgrunnen ser dere nydelige Villa Kornsjø. Verdt å merke seg, om du trenger litt idyll i sommer!

 

 

Stine ble god venn med en liten luring som bor på Villa Kornsjø.

 

 

I grunnen fikk vi mange nye venner!

 

 

Det er innmari, innmari fint i dette området, dere. Vi la ut på en liten skogstur også. 

 

Når man kommer over slik idyll, blir man faktisk helt nødt til å ta bilder. Enkelte i gruppa mener bestemt at Nøkken bor akkurat her, under denne brua, mens andre sverger på at de har støtt på han litt lenger nord i landet. 

 

Lise trives! Ikke rart, når sola skinner og man har så deilige, luftige klær!

 

 

Vi var veldig heldige med denne dagen. Været var på lag med oss og alle var blide og fornøyde. Badetemperaturene var også bra. Vi anbefaler en tur til Kornsjø, og som nevnt er det en super mulighet til å sjekke ut stedet like rundt hjørnet. 

 

PS: Alle klærne vi har på oss på bildene er tilgengelige både i butikken i markveien og i nettbutikken! Det har sneket seg inn et par superferske nyheter på bildene også, som slippes på neste Fancy Friday, den 21. juni. Kanskje vi sees der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert