Råkkenroll Fiskeboll Klubbkonsept på Gamla

Råkkenroll Fiskeboll Klubbkonsept på Gamla

Det har vært et levende miljø for rock og retro-interesserte i Oslo siden 50-tallet. Vi har hatt klubber som Caven og Ryes, men begge disse er en saga blott. Så hvor skal vi gjøre av oss nå? Vi går selvfølgelig på Elsker og ser på burlesk og dragshow av Fifi Presents. Vi elsker å danse på Elsker også.

På Grunerløkka kan vi anbefale så og si alle steder for cocktails og musikk, og det er mange andre ting vi skal presentere på bloggen framover.

Men nå lanseres det altså et splitter nytt klubbkonsept på Gamla i sentrum, og vi kunne ikke vært mer happy! Gamla er nemlig stedet Manillusion holdt sine 2 siste fester. Konseptet vil inneholde både konserter, DJs, burlesque show og mer.

Her er hva de skriver om konseptet selv - og vi håper å se så mange av dere som mulig 31.8.

LØRDAG 31 AUGUST KL.17.00-23.00 ÅPNER RÅKKENRÅLL FISKEBOLL

som er GAMLA Konsert & Scenes minglende nye retro klubbkonsept, som vil foregå både inne i konsertsalen og ute i Gamla Beat Bar & Bakhage for flere grener og gener av kultursultne Retro-fantaster, med Band og Burlesque, DJ`s og Dansegølv, Mat og Drekka, siste lørdagen i hver måned i tiden KL.17.00-23.00. Det er planen fra og med 2020, men i høst begynner vi med datoene lørdag 31 aug + lør 26 okt.

Vi snakker Rock`n`Roll-klubb uten tvungen dresscode for alle som liker fest og morro, men likeså for et godt synlig subkulturelt publikum i deres blandede retrospektive stil, enten man sverger til Rockabilly, Pin Up, Mod, Garage, Glam eller 30, 40, 50, 60, 70 talls musikk og mote og da på en tid av døgnet det muligens er lettere å trekke folk ut..!

Å visuelt vise hvor kult dette blir på er ikke lett på ei facebookside så for best opplevelse anbefaler vi at dere trykker Følger på denne siden på Facebook og får med dere de fortløpende oppdateringer av nye arrangement og ikke minst våre samarbeidspartnere i Oslos Retrobransjer nyheter, MEN IKKE MINST for å lese og se om konseptet i sin helhet titter innom her:

https://www.gamla.no/ec-arrangement/rakken-rall-fiskeboll

RETRO OSLOS NISJEBRANSJE:

av butikker, tjenester og underholdning, har i flere år har tilbudt "ear & eyecandy" innen både dame og herremote, møbelinteriør, tattoo, gammal og ny Rock´n´Roll-vinyl, plakat og cover design, Burlesque-show og bandbooking og ønsker alle å være med å bidra til at Råkkenråll Fiskeboll-kveldene synes i terrenget og skape et miljø for sine følgere. Deres butikker og websider er vel verdt en titt og ikke minst besøk:

1. Cruisin' Records vintage og repro platebutikk
2. Fifi von Tassel Presents nye show og Burlesque-talenter
3. Lucky 7 Tattoos - Oslo Norway Retro Tattoo
4. Manillusion vintage og repro damemote
5. Ruth 66 vintage og repro møbelinteriør
6. Oslo Burlesque Festival 2019! 25-29 Sept
7. Red Planet Artistformidling Rock´n´Roll DJ & Retro-band
8. Retrolykke Herre vintage og repro damemote
9. Ted Titan neo vintage grafisk design Ted Titans Design

BAND & BURLESQUE, DJ´S & DANSEGØLV (2):

I 2006 var Gamla med pioneèrene i the Fleshoticas i front, venuen som dro i gang Oslo`s fortsatt sprell levende Burlesque-scene.

Denne frontes idag i stor grad av showene til Oslo Burlesque Festival og ikke minst av den uredde kroppposivitisten Fifi von Tassel, som på Råkkenråll Fiskeboll-premieren har med seg sine "partners in crime"; Phoenix D'vine og Luna Sugarcane, for å gi oss klassisk Burlesque kabaret fra scenen, men som og underveis på Rock´n´Roll Fiskeboll vil presentere andre nye og gryende Burlesque-stjerner.

Øverst fra venstre: Fifi von Tassel, (Foto Neil Kendall) Phoenix D'vine (Foto: Are Knudsen) og Luna Sugarcane (Foto Thomas Grotmol) fra Oslos Burlesque-miljø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert