Fancy Friday Oslo Burlesque Festival Edition!

Fancy Friday Oslo Burlesque Festival Edition!

Nå på fredag, den 20. september, klokka 15, drar vi i gang høsten første Fancy Friday. Hurra!  I skrivende stund sitter vi i kjelleren under butikken og pakker opp nyheter som skal lanseres. Og gurimalla, så mye fint det er! Se bare på disse smakebitene her:

Vi har ikke tatt inn så mye av hver, så vi anbefaler å være rask på labben! På fredag gir vi deg rabatt på alt av nyheter, og hele resten av butikken også, så det lønner seg å stikke innom. Nyhetene lanseres i nettbutikken vår så snart butikken er stengt for kvelden.

 

En annen grunn til å stikke innom oss på fredag, er at vi får fin-fint besøk. Hvem, sier du? Jo, selveste Fifi von Tassel fra Oslo Burlesque Festival.

Det er ingen hemmelighet at vi her på Manillusion er glade i burlesque, og at vi er tett på miljøet. Vi er stolte sponsorer av Oslo Burlesque Festival, og mener at dette er en kunstform som er sunn for sjela. Derfor gleder vi oss som bare rakkern til årets festival, som går av stabelen 25-29 september. For å gjøre ventetida litt lettere, for både oss selv og dere, serverer vi en liten dose burlesque i butikken nå på fredag. Fifi kommer innom i femtida! Vi håper du er på plass for å juble av full hals sammen med oss, og vi håper selvfølgelig at vi ser deg på festivalen også! Trenger du antrekk, så hjelper vi deg gjerne med det. Oslo Burlesque Festival er en gyllen mulighet til å gå all out når det gjelder glamour og eleganse, og det omfavner vi selvfølgelig. Vi anbefaler at du henger deg på!

 

I tillegg serverer vi som vanlig punch og poshcorn. Du trenger ikke pynte deg, men litt ekstra jåleri er oppmuntret! Eventuelt kan du komme som du er, og handle deg en flunkende nytt antrekk.

 

Håper vi sees! Du finner event HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert