Vixen Bruktmarked på Manillusion

Vixen Bruktmarked på Manillusion

I fjor fant vi på noe skikkelig lurt.

 

Alle vi som jobber her elsker klær og stil, og vi handler og samler til skapene buler og skuffene spretter. Iblant selger vi unna litt, på finn eller et annet sted, men vi hadde en bekymring alle sammen: At klærne vi selger, som vi elsker, selv om vi ikke bruker dem nok, kunne komme til å havne hos noen som ikke elsket dem like mye som oss. Noen som kanskje ikke forstår dem. Og hvem er det som elsker og forstår disse klærne like mye som oss? Jo, verdens beste kunder. Dere.

 

I fjor arrangerte vi det første Vixen bruktmarkedet. Fullstappet av vintage, retro, dill og dall. Det var en kjempesuksess, og en skikkelig hyggelig kveld. Så vi gjør det igjen! 

 

Etter stengetid søndag 13. oktober foretar vi et raskt sceneskifte og åpner dørene igjen klokka 18. Da har vi hengt fram skatter fra våre egne skap som fortjener å brukes mer enn hva vi får til. Vi vixens finnes i mange forskjellige størrelser, og har klær i mange forskjellige størrelser, så det burde gå an å finne noe til enhver. Vi holder prisene lave, og humøret høyt. Du kan betale med kontanter eller vippse.

 

Eventet ligger ute på facebook nå, og du finner det HER.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert