Sommersalget er i gang!

Sommersalget er i gang!

Vi som jobber i butikk ligger hele tiden litt foran årstidene, og akkurat nå betyr det at vi tenker mye på klær til høst og vinter. Vi snakker med leverandørene våre, og drømmer om å fylle butikken med høstfarger og lune materialer. Samtidig skinner sola i Oslo, og slett ikke alle er ferdige med ferie og strandliv. Da passer det fint å dra i gang et aldri så lite sommersalg! Dermed får vi ryddet plass til alle de deilige høstvarene vi ønsker oss, og kundene får sommervarer (og også et par gullkorn som egner seg kaldere tider) til ekstra pen pris, mens det fremdeles er mer sommer igjen. Passer perfekt!
Lana-kjolen i alle tre farger er på salg nå. Alle disse er gode sommerkjoler, men fargene gjør at de fint kan brukes utover høsten og vinteren også. Enten du faller for burgunder, sort og gul eller grønn, så er denne en skikkelig klassiker. Den har peplum også, som er med på å bygge retro-riktig timeglassfasong. 
Disse drømmekjolene er også på salg. Helt til venstre ser du blyantkjolen Maria, som er laget i deilig bomullsstretch. Skal du ha en langhelg på storbyferie i løpet av sensommeren? Da er denne perfekt. Den ferskenfargede swingkjolen heter Clementine, og er en av Lises store favoritter. Den har vært med i kofferten hennes på opp til flere reiser, til Las Vegas, for eksempel. Skal du i bryllup er denne helt perfekt. Vi har bolero som passer til også, og den er på salg, akkurat som kjolen!
Den mintgrønne godsaken heter Gina, og er en av Stines store favoritter. Vi synes det er lett å se at hun trives godt i den. Er du ikke enig? Den er en reproduksjon av en cocktailkjole fra 50-tallet, og egner seg like godt på sommerfest som på nyttårsaften. Det samme gjelder den sorte og rosa Linette-kjolen. Vi vet det kanskje er tidlig å tenke på vinterens festligheter, men hvorfor ikke bare bli ferdig med det? Den har lekkert orkidemønster, og stort, glamorøst skjørt. 
Den kanskje aller mest sommerlige kjolen vi har, Biarritz, er også på salg. Så klassisk og pen! Denne kan du kose deg i både resten av denne sommeren, og mange somre framover. 
Hele salget finner du HER. Vi har også salg i butikken vår i Markveien, så stikk gjerne innom. Og PS: Vi har ennå ikke vært på innkjøp for høsten. Så hvis det er noe du ønsker deg når kulda setter inn, som du vil vi skal lete etter når vi velger ut høstens klær, så må du si fra nå! Kommenter dette blogginnlegget, eller gi lyd på facebook  eller instagram!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert