Guide: Tre måter du kan bruke hårblomster på!

Guide: Tre måter du kan bruke hårblomster på!

Vi har massevis av blomster i butikken. I alle farger, og i forskjellige størrelser. De gjør seg fint alene, eller i en bukett sammen. 

 

Nå lukter det vår ute, og vi får lyst til å finne frem blomstene våre. Trenger du litt inspirasjon? Her er tre måter å bruke blomster på!

 

BAK ØRET

Den kanskje aller enkleste måten å bruke en blomst på. Klyp den bak øret, eller sett den der hvor frisyren ikke funket helt som du ville. Maren liker å bruke en liten blomst til å holde håret vekk fra ansiktet, og har et utvalg hengende på veggen hjemme i forskjellige farger, så hun kan matche med antrekk og humør. Er det tirsdag holder det kanskje med en blomst, og på en lørdag kan man kjøre på med to eller tre! 

PÅ BRYSTET

Har du sett Atlantic Crossing? Det har vi, og vi ble kjempeinspirert! Alle blomstene våre gjør seg kjempegodt på jakka, på kjolen eller på skjorta. Jo større, desto mer dramatisk! Noen av blomstene våre kommer med både klype og sikkerhetsnål, andre har bare klype. Uansett vil du klare å feste den på klærne, og du kan bruke en ekstra sikkerhetsnål om du vil.

SOM HÅRBØYLE

Dette er Lises spesialitet! Hun får vondt bak ørene av hårbøyler, og bruker gjerne fire eller fem blomster på rad til å holde håret unna ansiktet. Spesielt fint på varme sommerdager, men også pent til julekjolen eller på nyttårsfesten! Denne looken gir en skikkelig romantisk effekt. Prøv selv, da vel!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert