Vi presenterer Emily and Fin

Vi presenterer Emily and Fin

Vi er stolte av å endelig ha Emily and Fin i butikken.

Emily and Fin er venninner som etablerte seg i Londons Portobello Road i 2002. De lager unike plagg med retro snitt vi elsker, og med print inspirert av reiser de to har gjort sammen rundt om i verden. Emily har med tegneblokka hvor enn hun går, og et print kan starte med et lite pennestrøk. Det er ekstra synlig i dette skjørtet - hvor mønsteret heter Brushstroke. By the way- den kule t-shirten finner du her.

 

Fin er skredderen i duoen, og bruker mye tid på hvert plagg, før det går videre til produksjon. De bruker fair trade fabrikker i Kina og India, og følger opp produksjonen under veis.

Emily and Fin har en nydelig filosofi på det de lager. Det skal falle pent, være komfortabelt og tidløst og ha lite plast i seg. Så de bruker så og si kun naturlige fibre, som bomull, viskose, ull og lin. De tilsetter litt lurex og elastan og akryl der det er nødvendig for holdbarhet, glitter og stretch. 

Se så glad Stine ble av buksedressen i bomullsdenim! Denne gir oss liv! Du kan fint ha nettingstrømper og pumps, eller som Stine, en genser inni og joggesko til. 

Du finner buksedressen her (obs! denne er de få igjen av!). Og genseren finner du her. Trenger du en liten blomst eller solbriller? Ta en titt på tilbehøret hos oss.

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger på hva du synes om merket (ja, alle merkene våre egentlig).  Også håper vi du trives i plaggene om du har kjøpt noe. 🤩

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert