Våre salgsfavoritter!

Våre salgsfavoritter!

Sommersalget er i gang i en begrenset periode. Hurra! Vi har spurt noen av våre vixens hva de ønsker seg på salget.
💸💸💸
Maren - hva ville du kjøpt på salget?
Åh, det er så mye fint, men jeg ville absolutt valgt Heddy buksedress i nydelig fløyel. Den ville jeg spart til desember og følt meg superglamorøs. 
 

Så ville jeg kjøpt Christina kjolen. Så fin rustfarge. Jeg har den allerede, men ville kjøpt den igjen. Denne er grunnen til at jeg gleder meg til høsten. 

Også Barbie kjoledrakt. Bare tanken på å eie en Barbie-drakt i menneskestørrelse er helt fantastisk. Kjolen er den perfekte, røde blyantkjolen. Jakken ville jeg spart til spesielle anledninger. Sukk!

 💸💸💸

Stine - hva ville du kjøpt på salget? Jeg ville også valgt Barbie kjoledrakten (se link over). Jeg har den allerede, men ville valgt den igjen. Jeg har følt meg som en prinsesse i den! Og Grable kjolen  er en skikkelig favoritt. Den samler jeg på, og har flere mønstre og farger. Den er perfekt i snittet, og veldig komfortabel på.  Jeg er svak for de glamorøse morgenkåpene fra Emmy, og ville valgt den rosa.

 

💸💸💸

Lise - hva ville du kjøpt deg på salget? Åh, jeg hadde i alle fall kjøpt meg sko! Blair ballerina er supergode, de har jeg allerede. Perfekte når føttene er såre, og man bare vil ha komfort. De blir bedre jo mer de brukes.

 

 
June pumps er lekre Lola Ramona sko i skikkelig god kvalitet. De er i semsket skinn, og sitter så godt på foten. Disse gleder jeg meg til å bruke når enkle antrekk skal glammes. Se bare hva den gjør for Caterinakjolen!

💸💸💸
Mary Ann - hva ville du kjøpt deg på salget?
Jeg ville sikret meg ting jeg kun har vært modell for, men som står høyt på ønskelista. Peggy kjolen er en sånn kjole som enkelt blir høstkjole med en genser inni, og som er supersøt som den er.
Halterneck badedrakten i turkis er noe av det fineste jeg vet. Og med et skjørt over, blir det antrekk til hele sommeren. Så nydelig. Til alle morgener og kvelder er Film Noir morgenkåpene, særlig den i midnattsblå. Den gir meg instant filmstjerne-følelse! Høyt på lista!
💸💸💸
Ida - hva ville du kjøpt på salget?
Som ny vixen for sommeren, har jeg allerede forelsket meg i mange varer. Men 30- og 40-talls snittene til Emmy og House of Foxy er skikkelig skatter. Jeg ville valgt 40-talls bluse i butterfly fra Foxy, og pyjamas i Mellow yellow fra Emmy.
Ja, og Jazzy skjørtet i duse ruter fra Emmy, og Tanya skoene fra Lulu Hun. Alt som gir meg skikkelig vintage vibber, og disse får pengene til å brenne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert