Manillusion er en destinasjon!

Manillusion er en destinasjon!

SAS Magazine har en finfin artikkel om steder du bør besøke på Grunerløkka, og vi er en av destinasjonene! Det er superstas, og vi er så enige! Tusen takk SAS Magazine!

Les artikkelen her: https://scandinaviantraveler.com/no/livsstil/fa-med-deg-dette-pa-grunerlokka?fbclid=IwAR0tcCYmC1b7J-ZUn8u7UYoYUlvmz9RR3yMt6jb5lRPhxu4yGzuXUG90TG8

Det er alltid veldig gøy å få omtale som denne, og i disse dager trenger vi småbutikker all omtale og kjærlighet vi kan få. Vi har lyst til å nevne våre 10 favoritter på Løkka, kanskje er det noen av dine? Vi elsker ALLE på Løkka, så vi kunne ramset opp hele Løkka, men her er lista vår altså. Hvilke har du på lista di?

1. Retrolykke Kaffebar - vår nabo rett over gata. Her finner du vintageskatter mens du kan leske deg med deilig drikke og byens beste vafler! Betjeningen er helt nydelig!

2. Futura - lampe- og interiørbutikk med retro designskatter. Helt herlig oase.

3. Fransk Bazar - her finner vi masse lekker vintage fra Paris. Champagneglass, lamper, bord, bilder og masse mer. På vei til nr. 4 og 5, så bare å nyte denne gata.

4. Pur Enkel Galleri - de fineste postkort og kunst. 

5. Tim Wendelbo - legendarisk kaffebar i verden, alltid med turister som knipser bilder. Om sommeren har de de diggeste iskaffer. 

6. Inventarium - vintagebutikk i Markveien full av skatter! Her finner vi blant annet de lekre svane-potteskjulerne vi elsker, og masse mer.

7. Frøken Dianas Salonger - vintage- og retro klesbutikk kjent for sine smykker, bluser og eget klesmerke!

8. Winter Blomster - på toppen av Markveien finner du Løkkas koseligste blomsterbutikk, full av planter du ikke finner andre steder.

9. Velouria Vintage - et paradis for vintageelskere - her finner du design vintage og kule t-shirts, og masse mer.

10. Ny York Vintage - kul vintage fra 70- og 80-tallet (og sikkert mange andre 10-år). Nå finner du de rett ved trikkeholdeplassen på Olaf Ryes Plass.

En ekstra - Alexis og Borg Interiør i Schæffers gate er en nydelig, liten oase for oss som elsker interiør. De har de kuleste lampene, og lager duftelys selv. Vi anbefaler "Bibliotek". :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert