Nettbutikken er nyoppusset! Se! 🤩

Nettbutikken er nyoppusset! Se! 🤩

Vi har jobba for DEG i sommer!

Se så moro vi hadde det da vi tok bilder for å illustrere oppussing! Om jeg må si det selv, så ble bildene fine. Vi har nemlig laget en helt ny versjon av nettbutikken. Jeg har kost meg med bilder og plakater, og håper du liker det.

Nå skryter jeg veldig av meg selv, men det er egentlig Pappa Manillusion - Robert, som skal ha 90% av æren for at vi kommer oss framover. Hver ledige stund de siste ukene, har han programmert og fiklet for at DU skal få en enda bedre handleopplevelse når du shopper hos oss. Han har fått litt gråere hår i prosessen, siden jeg maser om mye funksjoner. Men så er han veldig flink og gjør alt jeg ønsker.

Det viktigste er at nettbutikken er veldig lik sånn nettbutikken var før - og andre nettbutikker du er vant til å shoppe hos. Så vi har det meste på stell for deg nå:

 

1. Søk

du får et stort søkefelt som er lett å bruke. Om du trykker på forstørrelsesglasset øverst til høyre, får du et helt felt å søke på. 

2. Filter 

du kan sortere alt du vil etter farge, størrelse, merke, pris og varekategori. Om du ønsker deg andre ting du vil ha sortert på - gi oss en tilbakemelding.

 

 

3. Enkel shopping.

Nå kan du se størrelsene som er igjen FØR du må klikke deg inn på varen. Bildene kan du swipe. Du får store og fine bilder av oss som jobber på Manillusion. Og video på ganske mye. Lurer du på noe om størrelser eller annet? Du kan alltid kontakte oss på chatten, så måler og synser vi for deg. Utsjekken er ganske lik før, men raskere og litt enklere.

Nettbutikken er også helt super på desktop og padde nå, med mulighet for enda større bilder på en gang. Yay! 💃

 . 

  

 

Vår nettbutikk er under utvikling hele tiden, og dine ønsker er alltid velkomne.

Kos deg i nettbutikken da - og unn deg noe fint!

 

Hilsen Lise og Robert 🤗

1 mening om "Nettbutikken er nyoppusset! Se! 🤩"

t4s-avatar
Wenche Andersson Oppegaard

Super ny nettside Lise. Gratulerer til dere begge.

August 2, 2022 at 12:17pm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. Påkrevde felt er merket med *

Obs at kommentarer må godkjennes før de blir publisert