Nettbutikken er nyoppusset! Se! đŸ€©

Nettbutikken er nyoppusset! Se! đŸ€©

Vi har jobba for DEG i sommer!

Se sÄ moro vi hadde det da vi tok bilder for Ä illustrere oppussing! Om jeg mÄ si det selv, sÄ ble bildene fine. Vi har nemlig laget en helt ny versjon av nettbutikken. Jeg har kost meg med bilder og plakater, og hÄper du liker det.

NÄ skryter jeg veldig av meg selv, men det er egentlig Pappa Manillusion - Robert, som skal ha 90% av Êren for at vi kommer oss framover. Hver ledige stund de siste ukene, har han programmert og fiklet for at DU skal fÄ en enda bedre handleopplevelse nÄr du shopper hos oss. Han har fÄtt litt grÄere hÄr i prosessen, siden jeg maser om mye funksjoner. Men sÄ er han veldig flink og gjÞr alt jeg Þnsker.

Det viktigste er at nettbutikken er veldig lik sÄnn nettbutikken var fÞr - og andre nettbutikker du er vant til Ä shoppe hos. SÄ vi har det meste pÄ stell for deg nÄ:

 

1. SĂžk

du fÄr et stort sÞkefelt som er lett Ä bruke. Om du trykker pÄ forstÞrrelsesglasset Þverst til hÞyre, fÄr du et helt felt Ä sÞke pÄ. 

2. Filter 

du kan sortere alt du vil etter farge, stÞrrelse, merke, pris og varekategori. Om du Þnsker deg andre ting du vil ha sortert pÄ - gi oss en tilbakemelding.

 

 

3. Enkel shopping.

NÄ kan du se stÞrrelsene som er igjen FØR du mÄ klikke deg inn pÄ varen. Bildene kan du swipe. Du fÄr store og fine bilder av oss som jobber pÄ Manillusion. Og video pÄ ganske mye. Lurer du pÄ noe om stÞrrelser eller annet? Du kan alltid kontakte oss pÄ chatten, sÄ mÄler og synser vi for deg. Utsjekken er ganske lik fÞr, men raskere og litt enklere.

Nettbutikken er ogsĂ„ helt super pĂ„ desktop og padde nĂ„, med mulighet for enda stĂžrre bilder pĂ„ en gang. Yay! 💃

 . 

  

 

VÄr nettbutikk er under utvikling hele tiden, og dine Þnsker er alltid velkomne.

Kos deg i nettbutikken da - og unn deg noe fint!

 

Hilsen Lise og Robert đŸ€—

1 mening om "Nettbutikken er nyoppusset! Se! đŸ€©"

t4s-avatar
Wenche Andersson Oppegaard

Super ny nettside Lise. Gratulerer til dere begge.

August 2, 2022 at 12:17pm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke ble publisert. PĂ„krevde felt er merket med *

Obs at kommentarer mÄ godkjennes fÞr de blir publisert