Halloween med Manillusion
Om du liker store kostymeparty's, eller å  feire Halloween sånn helt for deg selv? Vi trenger ikke festlokale, DJ og kostymer for å få det til. Les videre, også håper jeg du blir inspirert til å kle deg med litt høstfarger, spindelvev, og nyte musikken og maten hjemme hos deg selv.
Fortsett å lese
Manillusion er en destinasjon!
SAS Magazine har en finfin artikkel om steder du bør besøke på Grunerløkka, og vi er en av destinasjonene! Det er superstas, og vi er så enige! Tusen takk SAS Magazine!
Fortsett å lese
Vi presenterer: Palava!
Vi på Manillusion tror at det å investere i tidløse plagg av høy kvalitet er miljøvennlig. Vi tror på å hoppe av fast-fashion-mølla, og istedenfor legge pengene i plagg du kan være glad i lenge, og ta godt vare på dem. Vi tror også at det merkes når produsentene legger ned kreativitet og glede i produktene sine, og at det merkes når disse plaggene er produsert under gode forhold. Og så er vi vilt begeistret for nostalgi og farger. Så er det rart vi er begeistret over å ha Palava med på laget?
Fortsett å lese
Guide: Sånn velger du strømper
På Manillusion selger vi både strømper og strømpebukser, og det aller meste har søm bak. Hovedleverandøren vår er What Katie Did. Vi elsker både strømper og strømpebukser, og er helt tydelige på at begge har sine fordeler og ulemper. Hva er disse, sier du? Jo, nå skal du høre.
Fortsett å lese
Alle kropper er sommerkropper
Folk med alle slags kropper, alle slags fasonger og aldre føler det er noe i veien med kroppen, spesielt når den skal ut i offentligheten med lite klær på. Så de gruer seg. De gruer seg til å ta med den kroppen på stranda. Noen lar kanskje også være. Men hør her: Når innehavere av ALLE slags kropper ser for seg at noe er galt med dem, da kan man begynne å lure. Kan det faktisk tenkes at feilen ikke ligger i kroppene, men et helt annet sted? 
Fortsett å lese
Serier som inspirerer: Mad Men!
Vi som elsker stil fra gamle dager og svunne tider er alltid på utkikk etter nye måter å bli inspirert på. Og siden vi ikke kan sette oss på et tog og reise bakover i tid (ennå!), så finner vi andre måter å reise i tiden på. TV-serier er en av våre favorittmetoder. Vi tenkte å dele våre favoritter i denne innleggsserien som vi har kalt «Serier som inspirerer». Og om du har et tips til en serie som inspirerer deg,  så si fra til oss, da vel!
Fortsett å lese